Loodgieter waterpomptang
085-7600818

Deze middag bereikbaar!

Loodgieter tarieven

Bij Loodgieterdirekt.nl zijn alle tarieven van te voren duidelijk; er zijn geen onverwachte kosten en verassingen achteraf! Deze scherpe tarieven zijn gebaseerd op adhoc werkzaamheden. We houden doordeweeks rekening met spoedopdrachten in onze planning, zodat we altijd snel kunnen schakelen. De meesten klussen kunnen dezelfde dag nog worden uitgevoerd.

BTW voor loodgieterswerk

Dit is exclusief 6% btw voor particulieren en 21% btw voor bedrijven. De 6% is een maatregel vanuit de overheid waar de consument tijdelijk van kan profiteren.

Voorrijkosten

We hanteren vaste voorrijkosten vanaf €37,50. Let op; deze verschillen per tijdstip van de dag. Op deze manier maakt het voor u als klant niet uit of we 20 minuten onderweg zijn of een uur.

24/7/365 bereikbaar

We zijn telefonisch dag en nacht zeer goed bereikbaar. Bel direct: 085-7600818 U krijgt dan direct onze storingsdienst aan de lijn die u adequaat helpt met advies of het maken van een afspraak. Geef bij afspraken duidelijk de datum en tijdstip door waarop u onze loodgieters nodig heeft.

We houden rekening met in onze planning met deze verzoeken. En daardoor kunnen we aan deze verzoeken voldoen. Buiten kantoortijden hanteren we toeslagen.

U kunt bij onze loodgieter betalen met pin