Loodgieter waterpomptang
085-7600818

Deze middag bereikbaar!

Over ons

Loodgieter-direkt.nl werft leads voor landelijk opererende loodgieterbedrijven in Nederland, via internet en geheel no-cure no-pay. Dat is waar wij goed in zijn. Op dezelfde manier waarop u deze website gevonden heeft, wordt deze eveneens bezocht door consumenten, bedrijven, VVE’s en woningbouwverenigingen die (met spoed) op zoek zijn naar een lokaal loodgietersbedrijf die het probleem kan verhelpen. Deze loodgietersbedrijven zijn specialist in de gezochte werkzaamheden. Een eenvoudige maar effectieve werkwijze waar al veel bedrijven in verschillende branches succesvol gebruik van maken.

Werkwijze

Loodgieter-direkt.nl is een intermediair; wij helpen mensen die op zoek zijn naar een loodgieter, waarbij dit soort websites fungeren als schakel tussen deze twee partijen. Door deze websites bent u in staat om snel een loodgieter voor uw werkzaamheden of probleem te vinden. Ook kunt u via deze websites op eenvoudige wijze offertes opvragen of spreken met een vakman voor hulp en advies. Eenvoudig en zeer doeltreffend.

24/7 Spoedservice

Dagelijkse rijden er tientallen servicewagens rond in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat binnen 24 uur een loodgieter op het aangewezen adres te hebben staan. In 80% van de gevallen kan het probleem dezelfde dag nog verholpen worden. Bij o.a. de volgende werkzaamheden kunnen wij u vakkundig van dienst zijn:

  • Daklekkage
  • Gas-, water-, cv-ketel onderhoud
  • Kelders leegpompen
  • Ontstoppen toiletafvoer
  • Ontstoppen keukenafvoer
  • Ontstoppen doucheafvoer
  • Ontstoppen wastafelafvoer
  • Ontstoppen hemelwaterafvoer
  • Sanibroyeur reparatie
  • ...en nog veel meer

Dienstverlening

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook de overeenkomst van toepassing tussen klant en loodgietersbedrijf en zijn derhalve de Algemene (Leverings-) Voorwaarden van toepassing van de uitvoerende partij. Na totstandkoming van het telefoongesprek stapt Loodgieter-direkt.nl er qua dienstverlening tussenuit.

Dekking

Door onze samenwerking met één of meerdere partners zijn wij in staat om landelijke dekking te kunnen garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, de aangesloten partners staan dag en nacht voor u klaar. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd.

Klachten

Loodgieter-direkt.nl werkt alleen samen met betrouwbare loodgietersbedrijven in Nederland. Wanneer u niet tevreden bent over het geleverde werk, vragen wij u dit rechtstreeks met de betreffende loodgieter op te lossen.

U kunt bij onze loodgieter betalen met pin